Jos Fonteijn

Jos Fonteijn

Klinisch psycholoog / Neuropsycholoog


Maak een afspraak


Wie ben ik?

Ik ben afgestudeerd als klinisch psycholoog/neuropsycholoog. Daarna heb ik vele jaren gewerkt als consultant, trainer, projectmanager, afgewisseld met werk als organisatie-adviseur, motivational coach en therapeut. Op grond van mijn ervaring kan ik een breed scala aan therapeutische benaderingen toepassen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Bij voorkeur werk ik op basis van individuele gesprekken, in een open en vertrouwelijke atmosfeer. Voor mij staat de cliƫnt in zijn/haar individuele uniekheid centraal.

Afhankelijk van waar je mee zit kan er gezamenlijk gekeken worden welke aanpak het beste past. Zit je met levensvragen, onzekerheid, angsten? Voel je je vaak teneergeslagen? Ervaar je spanningen op het werk, in je relatie, of meer in het algemeen? Mis je de motivatie in je werk, of wil je iets anders gaan doen maar weet je niet hoe dat aan te pakken?

Ik wil graag met je aan de slag, op basis van jouw unieke persoonlijkheid en behoeften (niet op basis van etiketten als depressie, burn-out, enz). We gaan uit van jouw unieke kracht en van jouw wensen en ambities.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: https://www.jf-consultancy.be/