Maryse Wuyts

Maryse Wuyts

Psychologe


Maak een afspraak


Waarvoor kan je terecht bij de psychologe?

Tijdens een psychologische begeleiding kijk ik zorgvuldig naar de dingen waar jij op botst als persoon, maar ook naar de manier waarop problemen een impact hebben op jou en je omgeving (je gezin, werk, familie, …). Jij doet dit niet alleen, ik kijk samen met jou naar je levensgeschiedenis, de context waarin je leeft en werkt, … Ik stem dit af op jouw ritme, eigenheid en grenzen. Het is de bedoeling dat je na verloop van tijd zelf aan de slag kan om je dagelijkse bekommernissen, zorgen, verdriet, … een plaats te geven en te verwerken, ook zonder mijn hulp.

Het eerste gesprek of intakegesprek is vooral een wederzijdse kennismaking. Je hulpvraag, noden en verwachtingen worden verkend en je maakt kennis met mijn manier van werken. Volgende afspraken worden telkens op het einde van elke sessie gemaakt. De duur van de begeleiding verschilt van persoon tot persoon en is afhankelijk van je specifieke noden en hulpvraag.

Tarief

Voor een sessie betaal je 55 euro.

Achtergrond

Ik ben van opleiding psychologe (1994, KU Leuven) en lid van de Psychologencommissie (erkenningsnummer 692123158). Ik richt me tot adolescenten, jongvolwassenen en volwassenen en werk vanuit een cliëntgerichte visie via individuele gesprekstherapie.